100+10

Har börjat komma igång med träningen igen, har varit ett fasligt tempo på sista tiden, både högt och lågt, roligt och sorgligt. Livet i sitt esse.

Skärmavbild 2013-11-02 kl. 16.51.49

Förra helgen hade vi det första lägret med Dala Sports Academy för hösten/vintern. Fler lär det bli och det är väl så kul!

Rivstartade med 5,5 timmar blandad löpning och cykel, trodde det skulle bli ett saftkalas med tanke på att det längsta passet innan dess var cirka 3,5 timme på över 6-7 veckor. Men uthålligheten verkar ändå finnas där, inte mitt största förbättringsområde direkt.

Denna vecka har jag bara kört styrka. På testcykel, med vikter, max och power, ett eller två pass/dag etc etc. Testar att fokusera på en egenskap i taget, kul att prova på ett annorlunda upplägg.

Mest för att bryta mönster och skapa nya upplevelser och spännande mål med träningen.

Påtal om det så blev jag utmanad av Ibro i Friidrottshallen idag, att köra 100 reps i ett svep med stången i bänkpress och sedan göra så många armhävningar som möjligt. Första försöket slutade i 60+20+15+5 följt av 1 armhävning = stenstum.

Innan året är över ska jag klara 100 i ett svep + 10 armhävningar efteråt, det ska bli kul att slå! Men imorgon kommer jag nog vara rätt mör i överkroppen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s