Ass möde

Det blir ju lätt så, efter ett tag när man börjar känna sig sliten att man övergår till någon slags autopilot i vardagen men man kanske inte märker det själv. Trött, ointresserad och klen und so weiter.

Blir väl så tråkig att klockorna stannar i det här läget. Sova, äta, träna, jobba. Inget lyx som reflektioner eller långa djupa samtal med nära och kära, att cykla distans upp och nedför Skuggarvet 14 gånger blir en god idé, fantasin flödar. En mild grad av social isolering med näsan över vattnet och skygglappar för ögonen.

Ass Möde, helt enkelt. Periodvis en nödvändighet.

Men nu ska det bli skönt att släppa upp skallen och kroppen lite, känner redan att mitt intresse för vad som händer och sker i omvärlden utanför min bubbla ökar för varje timme.

Snörade på mig löparskorna och sprang en timme på eftermiddagen i vårsolen, fantastiskt härligt. Måste varit årets varmaste dag idag på årets andra löppass, sprang bara på stigar och obanat rätt in i skogen. En impulsiv och befriande träningsform kan tyckas såhär i efterhand. Persade i armhävningar när jag kom hem och firade det med att hämta ett paket från TCM innehållandes skoöverdrag, buff, mössa och handskar från Grip Grab och ett par Maxxis Maxxlite 29 däck + en överraskning i form av teamvisitkort!

Livet utanför ass möde, är fint det med!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s