En knäsmäll.

Var till Gävle igår och hälsade på Persson, vi tog en cykeltur såklart, slog däremot i höger knä rätt rejält i styrstammen och det kändes inte bra efteråt. Imorse när jag vaknade var det bättre så jag begav mig ut på en runda för att testa hur illa det egentligen var ställt.

Efter en stund i sadeln började jag ana att kroppen kompenserade per automatik, vilket märktes ordentligt uppför Norlingberg genom att vänsterbenet fick dra största lasset. Men det kändes ändå okej så jag fortsatte ner mot Törnbergs väg, och där var det ju inte svårt att njuta precis!

Stigen längs Rogsjön känner jag igen också, den var med på Bjursåsbiken. Det var när jag tagit mig upp till Skuggarvet som det märktes att vänsterbenet blivit lite skenslött och då kom också smärtan i höger knä som ett brev på posten. Släpade mig runt och ner mot Falun igen, knappt 3 timmar på klockan.

Är lite besviken, för det är ju så fint väder ute och jag hade tänkt vägga mig själv lite idag med en 4-5 timmar i sadeln. Istället får jag sitta här och äta ägg. Har en rätt stor rädsla när det kommer till knäskador, så jag hoppas verkligen det går över snabbt. Är ju rätt beroende av knäna.

Dessutom lämnar jag in bilen på plåtverkstad imorgon och hade tänkt cykla hela veckan till jobbet, så jag har inte lust med några problem på den fronten.

Hittade GPS-kartan från Bjursåsbiken (LLSM 2009), där kan man väl hitta lite grusväg och stigtips kanske!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s