Borlänge Tour – XCO

5 x 8,5 km XCO, ett varv mindre än planerat. Fin tävlingstid blev det tycker jag. En 17:e plats idag, är inte med i matchen alls och fick slita rätt ont direkt från start.

Ville köra mer offensivt från start den här gången men det gick inte, det känns nästan som jag får syreskuld i benen direkt utan att fläska på. Kämpade givetvis ändå på och gjorde mitt bästa. Tappade massvis i början men körde rätt jämna varv tidsmässigt och på 3:e varvet kunde jag öka farten och plockade in nån placering mot slutet, men det var rätt jobbigt mentalt idag måste jag erkänna.

Ryggen var rätt paj efteråt, så man é väl rätt fin i både ben och rygg nu. Fick fantastiskt nog tag i en kiropraktor som tog emot en sen Lördagseftermiddag så jag tog det säkra före det osäkra och la mig i sträckbänken och fick lite justeringar.

Inför morgondagens Tempotävling så har jag 4 sekunder upp till Pumpen på 16:e plats och ytterliggare 37 sekunder upp till Erik Dahlbom på 15:e samt Malmberg 28 sekunder bakom mig. Jag siktar först och främst på att ställa upp, sen får vi se vad jag är i för skick imorgon men det är klart jag vill ta in så mycket tid jag kan.. och undvika att tappa tid. Går det att sitta på cykeln så kör jag.

Dagens resultat från XCO:

Totalen inför morgondagens Tempo:

Crille stod för övrigt för årets langningsprestation på sista varvet, väl värt en pizza!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s