Inte utan min dalahäst.

Vet inte vad jag skulle göra utan min dalahäst på kontoret, den skänker mig ju så mycket glädje och styrka. Rötter, så att säga. Därför blir jag lite bedrövad när den inte alltid är på sin rättmätiga plats alla gånger. En dalahäst verkar vara lite exotiskt villebråd för Gästrikebor. Den och min Leksandströja, bortaställ givetvis, symboliserar stoltheten att vara i tillfällig exil.

Genomgått en HLR utbildning idag, kände att det var givet att gå eftersom det inte kan skada att fräscha upp minnet lite.

Tränat idag med, ingen överraskning. Va däremot inte så kaxig i påkarna i trapporna upp till kontoret imorse efter gårdagens distanspass av någon anledning. Satte mig i skrubben när jag kom hem, men det tog stopp direkt i huvudet så det fick bli utomhus istället.

Nu blev det ju inte fy skam med lite fartträning vid Testebo, kontrollerade former och jämna varvtider var målet. Putsade lite på årsbästat och fick 4 varv + backen på strax över 32 minuter. Klämde ett 5:e och sista varv med mer fokus på flåset och sen blev jag ännu nöjdare än jag var innan. Mötte Daniel och hakade på honom för att få lite mer tid i sadeln och sen tog jag ett varv runt Forsby som avslutning.

Har även hunnit med att baka lite filmjölksbröd med torkade aprikoser och anis/fänkålskrydda, det vart ju grymt såklart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s