Ferry och fyror för alla.

Har sagt det förut! Han är en sköning, den där Ferry. En folkets man med skön självdistans! Han har en blogg också, brukar kolla in den med jämna mellanrum. Rekommenderas om man inte får nog av sköna kommentarer från citatmaskinen från norr.

Spännande tävling i Ruhpolding idag, det är ju spännande att kolla på skidskytte. Iallafall mer spännande än att se damernas sprintstafett. När det var dags för herrarna somnade jag en välbehövlig stund.

Har haft en innehållsrik träningsvecka, den bästa iår! De säger en del va?

Trots att det är sista och tyngsta veckan för den här perioden så kan jag avrapportera glädjeämnen som personbästa tid runt 6:an i Hemlingby på skidor med en hel minut, personbästa-watt på x-antal lågkadensfyror, årspremiären för dödens dödsfyror och genomförandet av det längsta passet sen mitten av Oktober under veckan som gått. Det blev även en vecka som innehöll mängdrekord för året i träningstimmar, hela 12 st timmar lyckades en skenslö arbetande ungkarl som mig skrapa ihop denna vecka. För att inte tala om rekordantalet pinsamt små lösgodispåsar som inhandlats under veckan.

Lika bra o vara nöjd även om de inte är mycket att hänga i granen, man kan ju inte slå rekord varje vecka. Förutom i början av ett år.

Glömde nästan, det har varit regnväder här idag. Det måste också vara något slags rekord?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s