Stadigt.

Kort hårt och intensivt träningspass idag, testade benen vid Test-ebovallen. 07:14 min är nuvarande familjerekordet att slå, det stod sig även idag. Tangerades enbart, med en känsla av lite mer att ge och ett kort stopp för att inte köra över medmänniska. Ah, dessa medmänniskor.

Tänkte försöka en gång nästa vecka också, sista gången för iår. Vi får se vad klockan stannar på då. Det är nog slut på de här 10-20 sekunders kapningarna på varvet för iår iallafall, får vara glad om det blir någon sekund till innan löven faller. Dels för att underlaget kommer bli sämre och sämre för snabbingtider ju längre tiden går och dels för att jag tror inte det går att uppnå någon större fysisk prestationsförbättring på den korta tiden som är kvar innan säsongen är över för min del. Det är minimering av misstagen och farten i kurvorna man får arbeta på isådanafall.

Mycket folk ute i spåren, riktigt kul att se faktiskt. Det har varit stendött däruppe annars. Tackar gårdagens vilodag för att det nu är slutlallat i lågpulsarnas land.

Jag är alltså en nöjding, idag med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s