Rätt nöjd!

Körde förbi Högbo och fortsatte till Ockelbo istället, blev ett fint pass uppe vid Rönnåsen med ett gäng backintervaller.

Det var två äldre par som satt uppe vid Rönnåsstugan och fikade som verkade rätt fundersamma när de såg en stånkande man på cykel med alldeles för öppen mun vid krönet på backen, det vart inte mindre fundersamma efter jag repeterat den pjäsen ett par gånger. Liftbacken fick sitt också som avslutning. Rönnåsen är strålande när det kommer till det, det finns flera fina uppförsbackar som följs av riktigt fina nedförslöpor som utmanar en att ligga på gränsen.

Cykelhållaren verkar vara strålande, den gör sitt jobb. Håller i cykeln. Kroppen känns riktigt fin just nu, förhoppningsvis kan jag ge grabbarna en match imorgon. Vi verkar bli ett gäng igen, kul!

Passade på att hälsa på Johan innan jag for hem också, kul o se vart han och familjen håller hus! Nästa gång våldgästar jag Jimmy!

Annonser

2 thoughts on “Rätt nöjd!

  1. Känner igen det där med förvånade människor som fikar uppe vid stugan, speciellt när man kommer upp för 10:e gången inom 45 minuter och är så jävla slut att man håller på trilla av hojen :)
    Syns i morgon, tuffare bana än på G-cupen blir det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s