Bönatempo

Tänkte dra till Högbo och köra ikväll men tidsbrist gjorde att jag körde här hemma istället.

Start vid viadukten som går under gamla E4:an vid Golfbanan och sen målgång uppe i backen vid Hille kyrka, cirka 28 km allt som allt. Tempo kring tröskel är det som gäller, det är lite lagomt kuperat också så man får ta i lite ibland.

Idag gick det personbästa snabbt, vilket ju alltid är roligt. 47:32 minuter från start till mål med ett snitt på 35,3 km/h. Under tuffare träningsveckor kör jag ungefär likadant fast skarvar till några km mot Eskörönningen – Hillevik och grusvägar/skog ner till Björke. Rullade runt Forsby och tog ett varv strax under 8 minuter vid Testebovallen som avslutning.

Träningen har flytit på bra på sista tiden tycker jag, känns som om det går framåt igen. Även om sömnen varit riktigt bedrövlig de senaste dagarna. Ska bli kul att köra Mörksuggan för första gången i helgen också, har hört att det är en fin bana.

Jag är sugen helt enkelt!

Annonser

4 thoughts on “Bönatempo

  1. Ja visst är det fint med uteträning, man blir lite less på Monarken eftersom man suttit på den hela vintern.

    Brukar försöka ligga på runt 60-90 minuter per pass på medel och hårda träningsveckor. Lite lugnare idag, skönt :) Får ta igen det uppför Vidablick på Söndag.

    Får se om jag ser din rygg någonstans i helgen då?

  2. Det är en fin och lättåkt bana, man får gå på max uppför Vidablick så har man säkert nån fin grupp att åka med resten av tävlingen ;) Eller så ska vi bilda en egen grupp, du, jag och Daniel, gissar att vi kommer åka ganska jämt.
    Förresten, har du nån som kan langa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s